Polędwica wołowa w papilotach ze szpinakiem

Polędwica wołowa w papilotach ze szpinakiem

3.3 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
8 porcji

Składniki

  • 1200 g polędwicy wołowej w kawałku
  • 100 g liści szpinaku, świeżych
  • 1 - 2 łyżki oliwy z oliwek
  • 1 - 2 łyżki soli morskiej, gruboziarnistej
  • ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • 12 liści bazylii, świeżej
  • 800 g wody

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 393 kcal / 1640 kJ
Białko 40 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...