
Urządzenia i Akcesoria
Polędwica wołowa w papilotach ze szpinakiem
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
8 porcji
Składniki
-
1200 g polędwicy wołowej w kawałku
-
100 g liści szpinaku, świeżych
-
1 - 2 łyżki oliwy z oliwek
-
1 - 2 łyżki soli morskiej, gruboziarnistej
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
12 liści bazylii, świeżej
-
800 g wody
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
393 kcal /
1640 kJ
Białko
40 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

W PAPILOTACH
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Polędwiczki wieprzowe na Varomie
2 godz. 15 min
Wieprzowina w sosie pomarańczowym
1 godz.
Gulasz wołowy z grzybami i rozmarynowym pęczakiem
1 godz. 50 min
Wołowina z imbirem i pastą miso ze szpinakiem
25 min
Pierś z kaczki w sosie morelowym
1 godz. 10 min
Mizza (pizza na mięsnym spodzie)
1 godz. 55 min
Polędwica à la Wellington
2 godz. 10 min
Polędwica wołowa z warzywami
1 godz. 50 min
Polędwica wołowa z warzywami
50 min
Udziec indyczy zawijany w boczek z ziemniakami
1 godz. 40 min
Polędwica wieprzowa i soczewica ze szpinakiem
20 min
Wołowina z pieczarkami
30 min