Urządzenia i Akcesoria
Polędwica wołowa w papilotach ze szpinakiem
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
8 porcji
Składniki
-
1200 g polędwicy wołowej w kawałku
-
100 g liści szpinaku, świeżych
-
1 - 2 łyżki oliwy z oliwek
-
1 - 2 łyżki soli morskiej, gruboziarnistej
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
12 liści bazylii, świeżej
-
800 g wody
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
40 g
Kalorie
1640 kJ /
393 kcal
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
W PAPILOTACH
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Polędwiczki wieprzowe w papilotach z czosnkiem i porem
45 dk
Polędwiczki wieprzowe na Varomie
2sa 15 dk
Wołowina w piwie po flamandzku
1sa 45 dk
Polędwiczki wieprzowe w sosie miodowym i purée ziemniaczane
45 dk
Rolada ze schabu
5sa 15 dk
Polędwiczka wieprzowa w sosie porowym z ryżem basmati
45 dk
Piersi z kaczki w sosie pomarańczowo-imbirowym z purée ziemniaczanym i fasolką szparagową
1sa
Balsamiczny łosoś z makaronem z cukinii
45 dk
Marynowane roladki z indyka z rozmarynem
4sa 55 dk
Sauté z cielęciny
1sa 25 dk
Polędwica wieprzowa w sosie z czerwonego wina z warzywami
45 dk
Polędwica wołowa z warzywami
50 dk