Urządzenia i Akcesoria
Polędwica wołowa w papilotach ze szpinakiem
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
8 porcji
Składniki
-
1200 g polędwicy wołowej w kawałku
-
100 g liści szpinaku, świeżych
-
1 - 2 łyżki oliwy z oliwek
-
1 - 2 łyżki soli morskiej, gruboziarnistej
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
12 liści bazylii, świeżej
-
800 g wody
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
40 g
Kalorie
1640 kJ /
393 kcal
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
W PAPILOTACH
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Roladki z indyka z gruszką, ziemniakami i duszonym szpinakiem
1 godz.
Pierś z kurczaka z pesto z bryndzą
14 godz.
Dorsz w papilotach z sosem mascarpone
45 min
Dorsz z aïoli i warzywami
50 min
Kurczak miodowo-limonkowy i chutney z mango
1 godz. 15 min
Roladki z kurczaka z jabłkami, batatami i sosem curry
1 godz. 25 min
Marynowane roladki z indyka z rozmarynem
4 godz. 55 min
Polędwica wołowa z warzywami
1 godz. 50 min
Kurczak w winie
1 godz. 50 min
Kotlety jagnięce, purée ziemniaczane ze szpinakiem i sos miętowy
1 godz.
Kotlety (croquetas) z indyka nadziewane mozzarellą
40 min
Polędwica wieprzowa w sosie musztardowym
30 min