Polędwica wołowa w papilotach ze szpinakiem
TM5 TM6

Polędwica wołowa w papilotach ze szpinakiem

3.3 (6 ocen)

Składniki

  • 1200 g polędwicy wołowej, w kawałku
  • 100 g liści szpinaku, świeżych
  • 1 - 2 łyżki oliwy z oliwek
  • 1 - 2 łyżki soli morskiej, gruboziarnistej
  • ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • 12 liści bazylii, świeżej
  • 800 g wody

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
1640 kJ / 393 kcal
Białko
40 g
Węglowodany
26 g
Tłuszcz
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy