
Urządzenia i Akcesoria
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Mint Vinaigrette
-
extra virgin olive oil3 oz
-
lemon juice1 oz
-
fresh mint leaves1 oz
-
honey2 tbsp
-
Dijon mustard½ tsp
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
Citrus Salad
-
arugula10 oz
-
feta cheese crumbled, to taste4 oz
-
pistachios shelled4 oz
-
pomegranate arils/seeds2 oz
-
oranges peeled (e.g. Cara cara, blood orange, navel or any combination)3
-
grapefruit peeled1
-
fresh mint leaves thinly sliced10
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
564 kcal /
2360 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
41 g
Węglowodany
43 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Sód
872 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Texas Coleslaw
15 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9 godz. 25 min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 godz. 10 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Fish Tacos
45 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Creamy Broccoli Salad
10 min
Chopped Asian Salad
20 min