Urządzenia i Akcesoria
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
9 oz
Składniki
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves only10 sprigs
-
pitted Kalamata olives plus extra to garnish2 oz
-
goat cheese in pieces6 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
125 mg
Białko
4.2 g
Kalorie
441.4 kJ /
105.5 kcal
Tłuszcz
9.4 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green Goddess Salad
10 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45 min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 min
Mediterranean Farro Salad
1 godz. 35 min
Cheese Balls Three Ways
2 godz. 30 min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 min
Spiced Corn Salad
25 min
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
5 min
Spinach and Artichoke Dip
20 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min