Urządzenia i Akcesoria
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables
-
broccoli florets10 ½ oz
-
red onions cut in eighths and divided into individual layers7 oz
-
red radishes halved7 oz
-
salt divided5 pinches
-
olive oil plus extra 3 tbsp for vegetables½ oz
-
Parmesan cheese cut into pieces1 ½ oz
-
fresh dill5 sprigs
-
fresh parsley, leaves only5 sprigs
-
lemon zest only, no white pith1
-
unsalted butter room temperature, in pieces2 oz
-
panko bread crumbs3 oz
-
fresh ground pepper2 pinches
-
fresh salmon fillet, skinless boneless (see Tip)42 oz
-
Dijon mustard4 tbsp
Creamy Lemon Sauce
-
onions halved2 oz
-
unsalted butter 1 oz room temperature and 3½ oz cold, diced4 ½ oz
-
white wine2 oz
-
lemon juice, freshly squeezed2 oz
-
salt¼ tsp
-
fresh ground pepper2 pinches
-
crème fraîche4 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
49.6 g
Kalorie
3811.1 kJ /
910.9 kcal
Tłuszcz
67.7 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
25.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pozole Verde
2 godz.
Coquito (Puerto Rican Eggnog)
2 godz. 15 min
Carnitas
50 min
French Omelet for Two
30 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Brak ocen
Margarita
10 min
Horchata
5 min
Ruby Red Grapefruit Paloma
10 min
Shrimp Aguachile
15 min
Blue Cheese and Pear Dip
10 min
Tequila Sour (Metric)
10 min
Tinga de Pollo
40 min