Urządzenia i Akcesoria
Tomato and Feta Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil divided4 tbsp
-
garlic cloves sliced4
-
water40 oz
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
pasta dried, type fusilli10 oz
-
cherry tomatoes halved20 oz
-
12 oz feta cheese, block, halved horizontallyfeta cheese block, halved horizontally12 oz
-
fresh basil leaves only, chopped, plus extra to garnish6 sprigs
-
fresh oregano leaves only, plus extra to garnish4 sprigs
-
chili flakes to taste1 pinch
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh basil leaves only
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1385.1 mg
Białko
23 g
Kalorie
2678.7 kJ /
640.2 kcal
Tłuszcz
32.9 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
63.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turkey Taco Bowl
1 godz.
Rolled Frittata
55 min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Shrimp Orzo with Peas
30 min
Chicken and Peach Flatbreads
35 min
Mediterranean Lamb Burger
45 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Chicken Enchiladas
40 min
Chicken Mole Verde
1 godz. 5 min
Chicken Shawarma Bowl
1 godz.
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min