Asparagus Stem Soup
TM6 TM5

Asparagus Stem Soup

3.4 (21 ocen)

Składniki

  • 300 g asparagus stems, woody ends, cut in pieces (5 cm, see tip)
  • 600 g boiling water
  • 1 lemon, thin peelings of skin only
  • 150 g onions, quartered
  • 30 g olive oil, plus extra for serving
  • 200 g potatoes, peeled and diced (2 cm)
  • ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning
  • 2 pinches ground black pepper, plus extra for serving
  • 50 g double cream, plus extra for serving
    lub crème fraîche

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
884 kJ / 213 kcal
Białko
4.2 g
Węglowodany
13.9 g
Tłuszcz
14.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy