Urządzenia i Akcesoria
Bread and Tomato Soup, Rolled Spinach Omelette and Steamed Ratatouille Vegetables
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
medium-hard cheese (e.g. Gruyère, Emmental, Cheddar), cut in pieces60 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra for serving50 g
-
stale white bread cut in pieces (1-2 cm)50 g
-
frozen chopped spinach defrosted200 g
-
medium eggs4
-
salt1 tsp
-
onions quartered50 g
-
carrots cut in pieces50 g
-
700 g tinned chopped tomatoesripe tomatoes cut in pieces700 g
-
fresh basil leaves to taste, 5-6 roughly torn6 - 8
-
water500 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
mixed vegetables (e.g. peppers, courgettes, aubergines), cut in pieces (2-3 cm)400 g
-
extra virgin olive oil for serving
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
1654 kJ /
395 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
6.5 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1 godz. 30 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 min
Beef Chipotle Soup
55 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 godz. 50 min
Stuffed Vegetables
1 godz. 5 min
Wild Rice and Tuna Salad
50 min
Pasta Salad with Vegetables and Trout
45 min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50 min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 min