Urządzenia i Akcesoria
Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions
Składniki
-
white long grain rice100 g
-
water plus extra to soak rice
-
white fish fillets skinless, 150-180 g each (e.g. hake, sole, perch)2
-
salt plus extra to taste
-
ground black pepper plus extra to taste
-
cherry tomatoes halved6
-
apple (1 apple), cored, cut in pieces (1.5 cm)120 g
-
pear (1 pear), cored, cut in pieces (1.5 cm)120 g
-
honey1 Tbsp
-
lemon juice1 Tbsp
-
carrots cut in sticks (1 cm x 5 cm)130 g
-
150 g broccoli floretsgreen asparagus woody ends removed, halved lengthwise if thicker than 1 cm4
-
plain flour40 g
-
brown sugar20 g
-
butter20 g
-
onions cut in pieces (4 cm)150 g
-
garlic clove1
-
butternut squash peeled, cut in pieces (3 cm)250 - 300 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
ripe tomatoes cut in pieces80 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
water400 g
-
fresh chives chopped, to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
43 g
Kalorie
3480 kJ /
832 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
13.2 g
Węglowodany
105 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spring Vegetable Soup
35 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Creamy Tomato Soup
25 min
Pumpkin Soup
35 min
Ratatouille
40 min
Mashed Potatoes
45 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1 godz.
Cream of Vegetable Soup
15 min
Chickpea Soup with Spinach
40 min
Tomato Sauce
40 min
Creamy Courgette Soup
25 min