Wersje kompatybilne
Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g white long-grain rice
- water, plus extra to soak rice
- 2 white fish fillets, skinless, 150-180 g each (e.g. hake, sole, perch)
- salt, plus extra to taste
- ground black pepper, plus extra to taste
- 6 cherry tomatoes, halved
- 120 g apple (1 apple), cored, cut in pieces (1.5 cm)
- 120 g pear (1 pear), cored, cut in pieces (1.5 cm)
- 1 Tbsp honey
- 1 Tbsp lemon juice
- 130 g carrots, cut in sticks (1 cm x 5 cm)
-
4
green asparagus, woody ends removed, halved lengthwise if thicker than 1 cm
lub 150 g broccoli florets - 40 g plain flour
- 20 g brown sugar
- 20 g butter
- 150 g onions, cut in pieces (4 cm)
- 1 garlic clove
- 250 - 300 g butternut squash, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 80 g ripe tomatoes, cut in pieces
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 400 g water
- fresh chives, chopped, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3480 kJ / 832 kcal
- Białko
- 43 g
- Węglowodany
- 105 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 13.2 g
Alternatywne przepisy
Red Cabbage
1h
Curried Parsnip and Apple Soup
30min
Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice
35min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35min
Chopped Vegetable Salad
10 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Broccoli and stilton soup
30min
Creamy Courgette Soup
25 min
Vegetable Soup
35min
Tomato Sauce
40min
Bread and Tomato Soup, Rolled Spinach Omelette and Steamed Ratatouille Vegetables
1 Std. 5 Min