Coconut Prawn Soup
TM6 TM5

Coconut Prawn Soup

4.6 (48 ocen)

Składniki

  • 5 g fresh parsley leaves, plus extra for garnishing
  • 3 garlic cloves, 1 sliced
  • 70 g red onions, quartered
  • 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 30 g rapeseed oil
    lub 30 g oil
  • 450 g medium raw prawns, peeled
  • 150 g sweet potatoes, sliced (1 cm)
  • 400 g coconut milk
  • 250 g water
  • 2 chicken stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
    lub 2 tsp chicken stock paste, homemade
  • 1 tsp soy sauce
  • ¼ tsp ground cayenne pepper
  • ¼ tsp ground turmeric
  • ¼ tsp dried porcini mushroom powder (see tip) (opcjonalnie)
  • 1 - 2 tsp unsalted butter, to taste
  • 4 slices bread, diced (1.5 cm)
  • 50 g cream cheese
  • 20 g lime juice, freshly squeezed

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2449 kJ / 585 kcal
Białko
30 g
Węglowodany
37 g
Tłuszcz
36 g
Tłuszcz nasycony
22 g
Błonnik
2 g
Sód
892 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy