Urządzenia i Akcesoria
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
olive oil80 g
-
soy sauce50 g
-
brown sugar½ tsp
-
lemon zest and juice1
-
fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each)4
-
shallots halved100 g
-
garlic clove1
-
leeks white part only, cut in pieces100 g
-
fresh root ginger (opcjonalnie) peeled, cut in round slices (2 mm)20 - 30 g
-
celery stalks cut in pieces100 g
-
frozen peas350 g
-
water450 g
-
salt2 tsp
-
broccoli florets400 g
-
ground black pepper2 pinches
-
double cream to taste50 - 100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
46 g
Kalorie
2782 kJ /
664 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
9.4 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 20min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1h
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Cod with citrus butter
50min
Steamed Pumpkin with Curried Lentils
1h 15min
Cod with Citrus Butter
50min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min