Cream of Asparagus Soup

Cream of Asparagus Soup

2.7 9 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 glasses

Składniki

  • orange thin peelings of skin and juice
    1
  • fine sea salt
    1 pinch
    1 pinch vegetable salt, (e.g. celery salt)
  • green asparagus woody ends removed, cut in pieces
    300 g
  • water
    400 g
  • ground black pepper
    1 pinch

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 glass

Białko 2.3 g
Kalorie 162 kJ / 38 kcal
Tłuszcz 0.3 g
Węglowodany 6.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...