Cream of Asparagus Soup
TM6 TM5 TM31

Cream of Asparagus Soup

2.8 ( 8 ocen )

Składniki

  • 1 orange thin peelings of skin and juice
  • 1 pinch fine sea salt
    lub 1 pinch vegetable salt (e.g. celery salt)
  • 300 g green asparagus woody ends removed, cut in pieces
  • 400 g water
  • 1 pinch ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 glass
Kalorie
38 kcal / 162 kJ
Białko
2.3 g
Tłuszcz
0.3 g
Węglowodany
6.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy