Urządzenia i Akcesoria
Cream of Asparagus Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 glasses
Składniki
-
orange thin peelings of skin and juice1
-
1 pinch vegetable salt, (e.g. celery salt)fine sea salt1 pinch
-
green asparagus woody ends removed, cut in pieces300 g
-
water400 g
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 glass
Białko
2.3 g
Kalorie
162 kJ /
38 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Węglowodany
6.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot and Ginger Soup
5 min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Aubergine Bhurta
30 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Asparagus cream soup
30 min
Asparagus Stem Soup
55 min
Creamy Tomato Soup
25 min
Pumpkin Soup
35 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Cream of Vegetable Soup
15 min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25 min