Urządzenia i Akcesoria
Cod with Citrus Butter
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
orange zest and juice1
-
lemon zest and juice1
-
water700 g
-
potatoes cut in pieces400 g
-
courgettes cut in slices (5 mm)400 g
-
butter for greasing
-
cod fillets (120-200 g each)4
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
butter80 g
-
dried fennel seeds1 tsp
-
fresh parsley leaves only, chopped3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
1694 kJ /
405 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 godz.
Chicken Provencale
1 godz.
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Stuffed vegetables
1 godz. 5 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min