Urządzenia i Akcesoria
Cod with Citrus Butter
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
orange zest and juice1
-
lemon zest and juice1
-
water700 g
-
potatoes cut in pieces400 g
-
courgettes cut in slices (5 mm)400 g
-
butter for greasing
-
cod fillets (120-200 g each)4
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
butter80 g
-
dried fennel seeds1 tsp
-
fresh parsley leaves only, chopped3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
1694 kJ /
405 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Creamed Cod
45 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Steamed Salmon Parcels
55 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min