Urządzenia i Akcesoria
Cod with Citrus Butter
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
orange zest and juice1
-
lemon zest and juice1
-
water700 g
-
potatoes cut in pieces400 g
-
courgettes cut in slices (5 mm)400 g
-
butter for greasing
-
cod fillets (120-200 g each)4
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
butter80 g
-
dried fennel seeds1 tsp
-
fresh parsley leaves only, chopped3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
1694 kJ /
405 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Thai Steamed Trout Parcels
35 min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Fish and Herb Parcel
35 min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min