
Urządzenia i Akcesoria
Cod with Citrus Butter
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
orange zest and juice1
-
lemon zest and juice1
-
water700 g
-
potatoes cut in pieces400 g
-
courgettes cut in slices (5 mm)400 g
-
butter for greasing
-
cod fillets (120-200 g each)4
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
butter80 g
-
dried fennel seeds1 tsp
-
fresh parsley leaves only, chopped3 sprigs
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
1694 kJ /
405 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 min
Cod with citrus butter
50 min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min