Urządzenia i Akcesoria
Cod with Citrus Butter
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
orange zest and juice1
-
lemon zest and juice1
-
water700 g
-
potatoes cut in pieces400 g
-
courgettes cut in slices (5 mm)400 g
-
butter for greasing
-
cod fillets (120-200 g each)4
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
butter80 g
-
dried fennel seeds1 tsp
-
fresh parsley leaves only, chopped3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
1694 kJ /
405 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Bacon-wrapped Turkey Leg with Potatoes
1 godz. 40 min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Steamed Salmon with Courgetti
35 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min