Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 orange, zest and juice
- 1 lemon, zest and juice
- 700 g water
- 400 g potatoes, cut in pieces
- 400 g courgettes, cut in slices (5 mm)
- butter, for greasing
- 4 cod fillets (120-200 g each)
- ½ tsp salt, adjust to taste
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 80 g butter
- 1 tsp dried fennel seeds
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only, chopped
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1694 kJ / 405 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 2.5 g
Alternatywne przepisy
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1h 15 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15 min
Chicken and Spelt Salad
1h 15 min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Mussels in spicy tomato sauce
45 min