Pork tenderloin with mustard sauce
TM6 TM5 TM31

Pork tenderloin with mustard sauce

4.2 (57 ocen)

Składniki

  • 450 g pork tenderloin, cut in slices (1 cm)
  • 100 g button mushrooms, cut in slices
  • 75 g dry vermouth
    lub 75 g Madeira wine
  • 100 g milk
  • 60 g onions, cut in halves
  • 1 garlic clove (opcjonalnie)
  • 2 tsp wholegrain mustard
  • 1 tsp hot mustard
  • 1 chicken stock cube (for 0.5 l)
    lub 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
  • 1 tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper, adjust to taste
  • 2 tbsp crème fraîche
    lub 2 tbsp cream
  • 1 heaped tbsp cornflour (starch)
  • 2 - 3 sprigs fresh parsley, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
961 kJ / 230 kcal
Białko
28 g
Węglowodany
8 g
Tłuszcz
7 g
Błonnik
0.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy