Urządzenia i Akcesoria
Pork tenderloin with mustard sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
pork tenderloin cut in slices (1 cm)450 g
-
button mushrooms cut in slices100 g
-
75 g Madeira winedry vermouth75 g
-
milk100 g
-
onions cut in halves60 g
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
wholegrain mustard2 tsp
-
hot mustard1 tsp
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
2 tbsp creamcrème fraîche2 tbsp
-
cornflour (starch)1 heaped tbsp
-
fresh parsley to garnish2 - 3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
28 g
Kalorie
961 kJ /
230 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs with tomato sauce
45 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Beef and Ale Stew
2 godz. 20 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 min
Beef goulash with bread dumplings
1 godz. 30 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Pork Chops with Orange
2 godz. 25 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min