
Urządzenia i Akcesoria
Pork tenderloin with mustard sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
pork tenderloin cut in slices (1 cm)450 g
-
button mushrooms cut in slices100 g
-
dry vermouth75 g
-
milk100 g
-
onions cut in halves60 g
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
wholegrain mustard2 tsp
-
hot mustard1 tsp
-
chicken stock cube (for 0.5 l)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
crème fraîche2 tbsp
-
cornflour (starch)1 heaped tbsp
-
fresh parsley to garnish2 - 3 sprigs
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
230 kcal /
961 kJ
Białko
28 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
8 g
Błonnik
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Beef Stroganoff
1 godz.
Pork Chops with Orange
2 godz. 25 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Cod with citrus butter
50 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min