Wersje kompatybilne
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g olive oil
- 50 g soy sauce
- ½ tsp brown sugar
- 1 lemon, finely grated zest of half and 25 g juice
-
4
fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each)
lub 4 white fish fillets, skinless (150-180 g each) - 1 garlic clove
- 5 - 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm), to taste
- 100 g shallots, halved
-
100
g leeks, white part only, cut in pieces
lub 100 g onions, quartered - 100 g celery stalks, cut in pieces
-
350
g frozen green peas
lub 350 g carrots, cut in pieces (see tip) - 450 g water
- 2 tsp fine sea salt
- 250 g potatoes, cut in pieces (1 cm)
-
400
g broccoli florets
lub 400 g mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, potatoes, mushrooms), sliced (5 mm) - 2 pinches ground black pepper
- 50 - 100 g single cream, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2984 kJ / 713 kcal
- Białko
- 44 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 44 g
- Błonnik
- 10.7 g
Alternatywne przepisy
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 min
Cod with citrus butter
50min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Asparagus and Mango Salad
35min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Chicken and Spelt Salad
1 godz. 15 min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3h
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Steamed Salmon with Courgetti
35min