Wersje kompatybilne
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g olive oil
- 50 g soy sauce
- ½ tsp brown sugar
- 1 lemon, finely grated zest of half and 25 g juice
-
4
fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each)
lub 4 white fish fillets, skinless (150-180 g each) - 1 garlic clove
- 5 - 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm), to taste (opcjonalnie)
- 100 g shallots, halved
-
100
g leeks, white part only, cut in pieces
lub 100 g onions, quartered - 100 g celery stalks, cut in pieces
-
350
g frozen green peas
lub 350 g carrots, cut in pieces (see tip) - 450 g water
- 2 tsp fine sea salt
- 250 g potatoes, cut in pieces (1 cm)
-
400
g broccoli florets
lub 400 g mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, potatoes, mushrooms), sliced (5 mm) - 2 pinches ground black pepper
- 50 - 100 g single cream, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2984 kJ / 713 kcal
- Białko
- 44 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 44 g
- Błonnik
- 10.7 g
Alternatywne przepisy
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 Min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 Min
Cod with citrus butter
50min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 Min
Russian Beetroot Salad
1h 10min
Steamed Salmon with Courgetti
35min