Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
TM6 TM5

Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes

4.7 (71 ocen)

Składniki

  • 80 g olive oil
  • 50 g soy sauce
  • ½ tsp brown sugar
  • 1 lemon, finely grated zest of half and 25 g juice
  • 4 fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each)
    lub 4 white fish fillets, skinless (150-180 g each)
  • 1 garlic clove
  • 5 - 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm), to taste (opcjonalnie)
  • 100 g shallots, halved
  • 100 g leeks, white part only, cut in pieces
    lub 100 g onions, quartered
  • 100 g celery stalks, cut in pieces
  • 350 g frozen green peas
    lub 350 g carrots, cut in pieces (see tip)
  • 450 g water
  • 2 tsp fine sea salt
  • 250 g potatoes, cut in pieces (1 cm)
  • 400 g broccoli florets
    lub 400 g mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, potatoes, mushrooms), sliced (5 mm)
  • 2 pinches ground black pepper
  • 50 - 100 g single cream, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2984 kJ / 713 kcal
Białko
44 g
Węglowodany
30 g
Tłuszcz
44 g
Błonnik
10.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy