Urządzenia i Akcesoria
Cucumber Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
cucumbers (approx. 3), cut in pieces320 g
-
onions90 g
-
butter30 g
-
water500 g
-
vegetable stock paste (see Tips), to taste1 Tbsp
-
fresh dill leaves only1 sprig
-
potatoes peeled and cut in pieces (3 cm)200 g
-
fine sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
raw sugar (opcjonalnie)1 tsp
-
100 g natural yoghurtwhipping cream100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.2 g
Kalorie
849 kJ /
202 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
11.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Asparagus cream soup
30 min
Asparagus Stem Soup
55 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 min
Bread and Tomato Soup, Rolled Spinach Omelette and Steamed Ratatouille Vegetables
1 godz. 5 min
Cream of Vegetable Soup
15 min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 godz. 15 min
Raw Beetroot Soup
5 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min