Cucumber Soup
TM5 TM31 TM6

Cucumber Soup

4.6 (34 oceny)

Składniki

  • 320 g cucumbers (approx. 3), cut in pieces
  • 90 g onions
  • 30 g butter
  • 500 g water
  • 1 Tbsp vegetable stock paste (see Tips), to taste
  • 1 sprig fresh dill, leaves only
  • 200 g potatoes, peeled and cut in pieces (3 cm)
  • 1 pinch fine sea salt, to taste
  • 1 pinch ground black pepper, to taste
  • 1 tsp raw sugar (opcjonalnie)
  • 100 g whipping cream
    lub 100 g natural yoghurt

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
849 kJ / 202 kcal
Białko
3.2 g
Węglowodany
11.4 g
Tłuszcz
15.6 g
Błonnik
2.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy