
Urządzenia i Akcesoria
Crocante mediterrânico
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 doses
Składniki
-
queijo parmesão100 g
-
água450 g
-
pimentos vermelhos400 g
-
espinafres200 g
-
rúcula200 g
-
sal1 pitada de
-
pimenta1 pitada de
-
cogumelos frescos cortados em quartos300 g
-
caju torrado s/ sal250 g
-
pão ralado80 g
-
dentes de alho2
-
caldo de legumes caseiro1 c. chá de
-
queijo de cabra cortado em rodelas200 g
-
massa filo7 folhas de
-
Óleo q.b. p/ pincelar
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
476 kcal /
1989 kJ
Białko
24 g
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
32 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista maio 2018
25 Przepisów
Portugalia
Portugalia