
Urządzenia i Akcesoria
Lombo de borrego com chutney de legumes e batata corada
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 doses
Składniki
-
curgete cortada em cubos160 g
-
cebola60 g
-
pimento amarelo cortado em cubos100 g
-
cenoura cortada em cubos160 g
-
açúcar80 g
-
vinagre20 g
-
água1520 g
-
sal2 c. chá de
-
batatinhas novas cortadas em metades500 g
-
Óleo q.b. p/ fritar
-
Azeite q.b. p/ saltear
-
lombos de borrego (180 g cada aprox.)4
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
505 kcal /
2112.9 kJ
Białko
19.3 g
Tłuszcz
25.7 g
Węglowodany
49.9 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
11.3 g
Sód
1270.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Justa Nobre
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia