Urządzenia i Akcesoria
Chicken with Bell Peppers in Beer Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
shallots cut into pieces4 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
red bell peppers cut into pieces (½ in.)12 oz
-
yellow bell peppers cut into pieces (½ in.)12 oz
-
all-purpose flour2 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
chicken tenders, air-chilled32 oz
-
stout beer7 oz
-
honey1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
52 g
Kalorie
1908 kJ /
456 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Tasty Chicken
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1 godz.
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 min
Yam Gratin
30 min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 min
Greek Vegetables
1 godz.
Honey Glazed Carrots
30 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min