
Urządzenia i Akcesoria
Barley Risotto with Beef Short Ribs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Beef Short Ribs
-
beef short ribs (approx. 37 oz)4
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
salt to taste2 tsp
-
ground black pepper plus extra to garnish½ tsp
Risotto
-
Parmesan cheese cut into pieces2 ½ oz
-
garlic cloves2
-
fresh thyme, leaves only plus extra to garnish5 sprigs
-
cremini mushrooms quartered8 oz
-
pearl onions thawed if frozen8 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
pearl barley washed and drained8 oz
-
dry white wine3 oz
-
beef stock18 oz
-
salt to taste½ tsp
-
unsalted butter1 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
904 kcal /
3782 kJ
Białko
65 g
Tłuszcz
49 g
Węglowodany
54 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Sód
2302 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 godz.
Pulled Pork Burgers
4 godz. 50 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Shrimp in Garlic Sauce
25 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 godz. 40 min
Lemony Green Beans
20 min
Spinach and Artichoke Dip
20 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min
Broccoli and Cheddar Soup
40 min