Urządzenia i Akcesoria
Barley Risotto with Beef Short Ribs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Beef Short Ribs
-
beef short ribs (approx. 37 oz)4
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
salt to taste2 tsp
-
ground black pepper plus extra to garnish½ tsp
Risotto
-
Parmesan cheese cut into pieces2 ½ oz
-
garlic cloves2
-
fresh thyme, leaves only plus extra to garnish5 sprigs
-
cremini mushrooms quartered8 oz
-
pearl onions thawed if frozen8 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
pearl barley washed and drained8 oz
-
dry white wine3 oz
-
beef stock18 oz
-
salt to taste½ tsp
-
unsalted butter1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2302 mg
Białko
65 g
Kalorie
3782 kJ /
904 kcal
Tłuszcz
49 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shrimp and Grits
1 godz. 50 min
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
50 min
Spidey Chicken à la King
40 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 godz.
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min
Strawberry, Pineapple Shrimp Cocktail
50 min
Nicoise Salad
1 godz. 15 min
Florentine Meatballs and Linguine
1 godz. 10 min
Garlic Shrimp and Grits
1 godz. 10 min
Lobster Bisque
1 godz. 50 min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30 min