Barley Risotto with Beef Short Ribs

Barley Risotto with Beef Short Ribs

4.0 25 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
4 portions

Składniki

Beef Short Ribs
  • beef short ribs (approx. 37 oz)
    4
  • extra virgin olive oil
    2 tbsp
  • salt to taste
    2 tsp
  • ground black pepper plus extra to garnish
    ½ tsp
Risotto
  • Parmesan cheese cut into pieces
    2 ½ oz
  • garlic cloves
    2
  • fresh thyme, leaves only plus extra to garnish
    5 sprigs
  • cremini mushrooms quartered
    8 oz
  • pearl onions thawed if frozen
    8 oz
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • pearl barley washed and drained
    8 oz
  • dry white wine
    3 oz
  • beef stock
    18 oz
  • salt to taste
    ½ tsp
  • unsalted butter
    1 oz

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 904 kcal / 3782 kJ
Białko 65 g
Tłuszcz 49 g
Węglowodany 54 g
Błonnik 10 g
Tłuszcz nasycony 15 g
Sód 2302 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...