Barley Risotto with Beef Short Ribs
TM6 TM5

Barley Risotto with Beef Short Ribs

4.0 (24 oceny)

Składniki

Beef Short Ribs

  • 4 beef short ribs (approx. 37 oz)
  • 2 tbsp extra virgin olive oil
  • 2 tsp salt, to taste
  • ½ tsp ground black pepper, plus extra to garnish

Risotto

  • 2 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 5 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
  • 8 oz cremini mushrooms, quartered
  • 8 oz pearl onions, thawed if frozen
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 8 oz pearl barley, washed and drained
  • 3 oz dry white wine
  • 18 oz beef stock
  • ½ tsp salt, to taste
  • 1 oz unsalted butter

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3782 kJ / 904 kcal
Białko
65 g
Węglowodany
54 g
Tłuszcz
49 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Błonnik
10 g
Sód
2302 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy