Urządzenia i Akcesoria
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
shallots in pieces1 oz
-
garlic clove1
-
water8 oz
-
cherry jam2 oz
-
balsamic vinegar1 tsp
-
unsalted butter½ oz
-
salt divided½ tsp
-
ground black pepper divided¼ tsp
-
pork tenderloin16 oz
-
baby rainbow carrots peeled, halved lengthwise12 oz
-
all-purpose flour1 tbsp
-
fresh cherries (opcjonalnie) pitted, halved, to garnish
-
chopped parsley to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25 g
Kalorie
996 kJ /
238 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honey Sriracha Turkey Sliders
45 Min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 Std.
Loaded Burrito Bowl with Pork Chops
1 Std. 10 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 Min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 Min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 Min
Maple and Mustard Salmon
20 Min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1 Std. 10 Min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 Min
Chicken and Quinoa Salad
50 Min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 Std.