Urządzenia i Akcesoria
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
shallots in pieces1 oz
-
garlic clove1
-
water8 oz
-
cherry jam2 oz
-
balsamic vinegar1 tsp
-
unsalted butter½ oz
-
salt divided½ tsp
-
ground black pepper divided¼ tsp
-
pork tenderloin16 oz
-
baby rainbow carrots peeled, halved lengthwise12 oz
-
all-purpose flour1 tbsp
-
fresh cherries (opcjonalnie) pitted, halved, to garnish
-
chopped parsley to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25 g
Kalorie
996 kJ /
238 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1 godz. 5 min
Potatoes with Chorizo
1 godz. 25 min
Southwestern Shepherd's Pie
2 godz. 5 min
Chicken Noodle Soup
50 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken with Mustard Sauce
45 min
Salad with Prosciutto, Arugula and Mozzarella
40 min
Chicken Stroganoff Soup
55 min
Chicken Marsala
40 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min