Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 oz shallots, in pieces
- 1 garlic clove
- 8 oz water
- 2 oz cherry jam
- 1 tsp balsamic vinegar
- ½ oz unsalted butter
- ½ tsp salt, divided
- ¼ tsp ground black pepper, divided
- 16 oz pork tenderloin
- 12 oz baby rainbow carrots, peeled, halved lengthwise
- 1 tbsp all-purpose flour
- fresh cherries, pitted, halved, to garnish
- chopped parsley, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 996 kJ / 238 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 3 g
Alternatywne przepisy
Chicken Stroganoff Soup
55 min
Salisbury Steak TV Dinner
1 godz.
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1h 50min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2h 55min
Southwestern Shepherd's Pie
2 godz. 5 min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Turkey Chili
45min
Texas BBQ Pulled Pork
1h 30min
Orange Garlic Chicken with Rice
50 Min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2h