Urządzenia i Akcesoria
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
shallots in pieces1 oz
-
garlic clove1
-
water8 oz
-
cherry jam2 oz
-
balsamic vinegar1 tsp
-
unsalted butter½ oz
-
salt divided½ tsp
-
ground black pepper divided¼ tsp
-
pork tenderloin16 oz
-
baby rainbow carrots peeled, halved lengthwise12 oz
-
all-purpose flour1 tbsp
-
fresh cherries (opcjonalnie) pitted, halved, to garnish
-
chopped parsley to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25 g
Kalorie
996 kJ /
238 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 godz.
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Roasted Pork Loin (Betty)
1 godz. 35 min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 godz. 55 min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 godz. 50 min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50 min