
Urządzenia i Akcesoria
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
shallots in pieces1 oz
-
garlic clove1
-
water8 oz
-
cherry jam2 oz
-
balsamic vinegar1 tsp
-
unsalted butter½ oz
-
salt divided½ tsp
-
ground black pepper divided¼ tsp
-
pork tenderloin16 oz
-
baby rainbow carrots peeled, halved lengthwise12 oz
-
all-purpose flour1 tbsp
-
fresh cherries (opcjonalnie) pitted, halved, to garnish
-
chopped parsley to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
238 kcal /
996 kJ
Białko
25 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
21 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Chicken Fajita Soup
50 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min
Greek Style Pork Stew
50 min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 godz. 55 min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 min
Chicken Marsala
40 min