Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 red bell peppers, quartered, stem and seeds removed
- 2 yellow onions, sliced in rounds (¼ in.)
- 2 garlic cloves
- olive oil, to drizzle and rub
- 32 oz flank steaks
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
Red Pepper Sauce
- 4 oz olive oil
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1900 kJ / 454 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chicken Enchiladas
40 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Chicken Parmesan
1 Std. 10 Min
Garlic Shrimp
35min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 Min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 min.
Cobb Salad
1hod.
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50 min.
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1hod.
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 min