Urządzenia i Akcesoria
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
red bell peppers quartered, stem and seeds removed4
-
yellow onions sliced in rounds (¼ in.)2
-
garlic cloves2
-
olive oil to drizzle and rub
-
flank steaks32 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Red Pepper Sauce
-
olive oil4 oz
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
461 mg
Białko
35 g
Kalorie
1900 kJ /
454 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min.
Lemon Garlic Chicken
30 min.
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min.
Ham and Veggie Pasta Salad
25 min.
Steak Stir Fry Salad
35 min.
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1h 15 min.
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min.
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5 min.
Fettuccine Alfredo
40 min.
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min.
Fajitas
35 min.
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 min.