Urządzenia i Akcesoria
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
red bell peppers quartered, stem and seeds removed4
-
yellow onions sliced in rounds (¼ in.)2
-
garlic cloves2
-
olive oil to drizzle and rub
-
flank steaks32 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Red Pepper Sauce
-
olive oil4 oz
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
461 mg
Białko
35 g
Kalorie
1900 kJ /
454 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min
Salad with Prosciutto, Arugula and Mozzarella
40 min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1 godz. 45 min
Ham and Veggie Pasta Salad
25 min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 min
Beef Short Rib Chili
1 godz. 25 min
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1 godz. 5 min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min
Pork Gyros with Tzatziki
15 min
Greek Stuffed Chicken
1 godz. 35 min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 godz.
Chicken Fajita Soup
50 min