
Urządzenia i Akcesoria
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley, leaves only plus extra sprigs, to garnish1 oz
-
thick cut bacon halved5 oz
-
cremini mushrooms5 oz
-
water25 oz
-
baby red potatoes quartered24 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
cod fillets (approx. 5-7 oz ea.)4
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
401 kcal /
1678 kJ
Białko
36 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
29 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Sód
674 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Steamed Cod Over Greens
40 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 godz. 55 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 min
Maple and Mustard Salmon
20 min