![Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1161D0C8-7CF3-4EB6-8F93-06B14685F338/Derivates/fc79d1e1-e00b-4182-a843-4e08173d73ad.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 oz fresh parsley, leaves only, plus extra sprigs, to garnish
- 5 oz thick cut bacon, halved
- 5 oz cremini mushrooms
- 25 oz water
- 24 oz baby red potatoes, quartered
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 cod fillets (approx. 5-7 oz ea.)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1678 kJ / 401 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4u. 35min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min
Roasted Pork Loin (Betty)
1 godz. 35 min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 min
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2 godz. 45 min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 godz. 25 min