Urządzenia i Akcesoria
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley, leaves only plus extra sprigs, to garnish1 oz
-
thick cut bacon halved5 oz
-
cremini mushrooms5 oz
-
water25 oz
-
baby red potatoes quartered24 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
cod fillets (approx. 5-7 oz ea.)4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
674 mg
Białko
36 g
Kalorie
1678 kJ /
401 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2 godz. 15 min
Slow Cooked Pulled Pork with Apple and Fennel Salad
5 godz.
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 min
Maple and Mustard Salmon
20 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Chicken Marsala
40 min
Chicken Stroganoff Soup
55 min