Urządzenia i Akcesoria
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley, leaves only plus extra sprigs, to garnish1 oz
-
thick cut bacon halved5 oz
-
cremini mushrooms5 oz
-
water25 oz
-
baby red potatoes quartered24 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
cod fillets (approx. 5-7 oz ea.)4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
674 mg
Białko
36 g
Kalorie
1678 kJ /
401 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2 godz. 15 min
Coconut Sautéed Shrimp
35 min
Pineapple Pork Chops
2 godz. 40 min
Coq au Vin
1 godz. 40 min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 godz. 10 min