Urządzenia i Akcesoria
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley, leaves only plus extra sprigs, to garnish1 oz
-
thick cut bacon halved5 oz
-
cremini mushrooms5 oz
-
water25 oz
-
baby red potatoes quartered24 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
cod fillets (approx. 5-7 oz ea.)4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
674 mg
Białko
36 g
Kalorie
1678 kJ /
401 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 Std.
Chicken Marsala
40 Min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50 Min
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2 Std. 45 Min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 Std. 30 Min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 Std.
Beef Lasagna
2 Std. 5 Min
Mediterranean Chicken with Olives
35 Min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 Std.
Salad with Prosciutto, Arugula and Mozzarella
40 Min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 Std.