Urządzenia i Akcesoria
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley, leaves only plus extra sprigs, to garnish1 oz
-
thick cut bacon halved5 oz
-
cremini mushrooms5 oz
-
water25 oz
-
baby red potatoes quartered24 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
cod fillets (approx. 5-7 oz ea.)4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
674 mg
Białko
36 g
Kalorie
1678 kJ /
401 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 min
Maple and Mustard Salmon
20 min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1 godz. 5 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50 min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 min
Steamed Cod Over Greens
40 min