
Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Ginger Tomato Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
plum tomatoes quartered (approx. 2 tomatoes)5 ½ oz
-
brown sugar1 oz
-
red wine vinegar1 oz
-
cilantro leaves½ oz
-
ginger sliced (¼ in.)½ oz
-
red chili pepper halved, de-stemmed and de-seeded, plus extra thinly sliced, to garnish1
-
garlic clove1
-
fresh salmon fillets (approx. 4 oz ea.)4
-
water42 oz
-
white basmati rice10 ½ oz
-
broccolini7 oz
-
green onions thinly sliced, to garnish2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30.7 g
Kalorie
2223 kJ /
531 kcal
Tłuszcz
13.1 g
Węglowodany
72.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 min
Jalapeño Chicken Lettuce Wraps with Guacamole
30 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 min
Steamed Cod Over Greens
40 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Green Tea Salmon with Asian Slaw
1 godz. 20 min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 min
Maple and Mustard Salmon
20 min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 min
Asparagus with Cashew Cream
20 min