Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Ginger Tomato Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
plum tomatoes quartered (approx. 2 tomatoes)5 ½ oz
-
brown sugar1 oz
-
red wine vinegar1 oz
-
cilantro leaves½ oz
-
ginger sliced (¼ in.)½ oz
-
red chili pepper halved, de-stemmed and de-seeded, plus extra thinly sliced, to garnish1
-
garlic clove1
-
fresh salmon fillets (approx. 4 oz ea.)4
-
water42 oz
-
white basmati rice10 ½ oz
-
broccolini7 oz
-
green onions thinly sliced, to garnish2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30.7 g
Kalorie
2223 kJ /
531 kcal
Tłuszcz
13.1 g
Węglowodany
72.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sesame Ginger Chicken with Zoodles
40 min
Asian-Style Sautéed Rice
35 min
Moroccan Chicken Bowl
45 min
Chicken and Quinoa Salad
50 min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 min
Green Tea Salmon with Asian Slaw
1 godz. 20 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1 godz.
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 godz. 10 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Southwest Quinoa
40 min