Urządzenia i Akcesoria
Basque Chicken
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves (approx. 25 sprigs)½ oz
-
garlic clove1
-
yellow onions quartered (approx. 2 med. onions)8 oz
-
olive oil½ oz
-
corn starch2 tbsp
-
canned crushed tomatoes10 oz
-
dry white wine4 oz
-
smoked paprika1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
salt1 tsp
-
dried basil½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried bay leaf1
-
chicken thighs, boneless and skinless quartered24 oz
-
red bell pepper cut into strips (¼ in.) (approx. 1 med. pepper)5 oz
-
yellow bell peppers cut into strips (¼ in.) (approx. 1 med. pepper)5 oz
-
pitted Kalamata olives2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
773 mg
Białko
18.4 g
Kalorie
1026.9 kJ /
245.4 kcal
Tłuszcz
12.9 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
13.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Midweek Meals
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Beef Stroganoff
1 godz.
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Tarragon Chicken Pasta
45 min
Sesame Orange Chicken
1 godz. 30 min
Chicken with Nectarine Salsa
1 godz.
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min
Chicken Garam Masala
50 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min
Moroccan Chicken Bowl
45 min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45 min
Butter Chicken
4 godz. 5 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min