Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
TM6 TM5

Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad

5.0 (1 ocena)

Składniki

Chimichurri Sauce

  • 4 garlic cloves
  • 3 ½ oz shallots, halved
  • 1 oz fresh cilantro, leaves and tender stems
  • ½ oz fresh parsley, leaves and tender stems
  • 2 tbsp dried oregano
  • 7 oz extra virgin olive oil
  • 2 oz white wine vinegar
  • 1 oz lemon juice
  • 1 tsp dried chili flakes
  • 1 - 1 ½ tsp salt, to taste
  • 2 pork tenderloins (approx. 16-17 oz ea.)

Warm Rice Salad and Pork Filet

  • ½ oz fresh parsley, leaves only
  • 3 oz extra virgin olive oil
  • 2 oz pickled capers, drained
  • 2 oz lemon juice
  • 1 ½ tsp salt, divided
  • 35 oz water
  • 9 oz long-grain rice
  • 14 oz zucchini, cut in small cubes
  • 10 ½ oz carrots, cut in small cubes
  • 1 red bell pepper, cut in small cubes
  • 1 yellow bell pepper, cut in small cubes

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3443 kJ / 822 kcal
Białko
43 g
Węglowodany
41 g
Tłuszcz
52 g
Błonnik
4.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy