Wersje kompatybilne
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 oz bacon, diced
- 2 oz balsamic vinegar
- 2 oz olive oil
-
1
oz honey
lub 1 oz maple syrup - ½ oz Dijon mustard
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- 16 oz Brussels sprouts, trimmed, large stems removed (buy 24 oz), plus extra whole leaves to garnish, divided
- 4 oz Pink Lady apples, cut into pieces, divided
- 2 oz celery, sliced (⅛ in.)
- 2 oz spring onions, sliced on the bias (¼ in.), (approx. 4) divided
- 4 oz dried cranberries, plus extra to garnish
- 2 oz slivered almonds, plus extra to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1205 kJ / 288 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Purple Cabbage with Pecan Salad
15min
Green Bean Gremolata
25 min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15min
Creamy Broccoli Salad
10 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Southwest Quinoa
40 Min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10 min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts (TM5/6 Metric)
10 min
Chopped Asian Salad
20 min