
Wersje kompatybilne
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 oz bacon diced
- 2 oz balsamic vinegar
- 2 oz olive oil
-
1
oz honey
lub 1 oz maple syrup - ½ oz Dijon mustard
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- 16 oz Brussels sprouts trimmed, large stems removed (buy 24 oz), plus extra whole leaves to garnish, divided
- 4 oz Pink Lady apples cut into pieces, divided
- 2 oz celery sliced (⅛ in.)
- 2 oz spring onions sliced on the bias (¼ in.), (approx. 4) divided
- 4 oz dried cranberries plus extra to garnish
- 2 oz slivered almonds plus extra to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 288 kcal / 1205 kJ
- Białko
- 10 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Węglowodany
- 24 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Apple Cranberry Chutney
1 godz. 5 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min
Sesame Ginger Chicken with Zoodles
40 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Creamy Broccoli Salad
10 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10 min
Southwest Quinoa
40 min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts (TM5/6 Metric)
10 min
Chopped Asian Salad
20 min