Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 boneless pork loin (approx. 48 oz)
- 8 oz bacon
- salt, to season, to taste
- ground black pepper, to season, to taste
- 12 oz white wine
- 2 red onions, sliced into rings
- 2 apples, cored and sliced into rings
- 3 dried bay leaves
- 3 sprigs fresh rosemary
- 3 oz Parmesan cheese, cubed
- 2 tsp white pepper
- 1 tbsp Dijon mustard
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2113 kJ / 505 kcal
- Białko
- 48 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 933 mg
Alternatywne przepisy
Beef Empanadas
1h 10min
Baked Crab Dip
15min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 Std. 5 Min
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
50min
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1 Std. 5 Min
Loaded Burrito Bowl with Pork Chops
1h 10min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1h 40min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 Min
Carnitas
50min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 Min
Chicken Parmesan
1h 10min