Urządzenia i Akcesoria
Roasted Pork Loin (Betty)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 portions
Składniki
-
boneless pork loin (approx. 48 oz)1
-
bacon8 oz
-
salt to season, to taste
-
ground black pepper to season, to taste
-
white wine12 oz
-
red onions sliced into rings2
-
apples cored and sliced into rings2
-
dried bay leaves3
-
fresh rosemary3 sprigs
-
Parmesan cheese cubed3 oz
-
white pepper2 tsp
-
Dijon mustard1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
933 mg
Białko
48 g
Kalorie
2113 kJ /
505 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 godz.
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Strawberry BBQ Meatballs
45 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Mushroom and Sausage Stew with Barley
45 min
Thanksgiving Stuffing Meatloaf
1 godz. 30 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min