Urządzenia i Akcesoria
Roasted Pork Loin (Betty)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 portions
Składniki
-
boneless pork loin (approx. 48 oz)1
-
bacon8 oz
-
salt to season, to taste
-
ground black pepper to season, to taste
-
white wine12 oz
-
red onions sliced into rings2
-
apples cored and sliced into rings2
-
dried bay leaves3
-
fresh rosemary3 sprigs
-
Parmesan cheese cubed3 oz
-
white pepper2 tsp
-
Dijon mustard1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
933 mg
Białko
48 g
Kalorie
2113 kJ /
505 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Carnitas
50 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup (TM6 Metric)
40 min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Chicken Avocado Gorditas
1 godz.
Chicken and Avocado Arepas
1 godz.