Wersje kompatybilne
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marinated fish fillets
- 400 - 450 g boneless, skinless, white fish fillets (approx. 4 fillets)
- 2 garlic cloves
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded
- 1 tsp fennel seeds
- 1 pinch ground cinnamon
- 2 pinches saffron
- ½ tsp salt
- 60 g olive oil
Chermoula sauce
- 2 garlic cloves
- 1 bunch coriander, leaves and stalks only
- ½ tsp ground cumin
- 1 tsp paprika
- 1 pinch dried chilli flakes
- 30 g lemon juice
- 30 g olive oil
Couscous salad
- 200 g couscous
- 20 g olive oil
- 700 g water
- 1 pinch ground cumin
- ½ tsp salt
- 5 sprigs coriander, leaves only
- 1 fresh red chilli, trimmed and cut into halves (opcjonalnie)
- 1 tsp grated lemon zest
- 1 carrot, cut into pieces
- 50 g pitted black olives
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 2659 kJ / 633.1 kcal
- Białko
- 29.7 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 33.4 g
- Błonnik
- 8.9 g
Alternatywne przepisy
Balti coconut fish curry
50min
Seafood con arroz
45min
Moroccan chicken with couscous
1 godz. 5 min
Spring greens with grapefruit
30min
Salmon kabsa
40min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30min
Turmeric fish
30min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30min
Spiced coriander prawns
25 Min
Jambalaya
35min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min