Wersje kompatybilne
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marinated fish fillets
- 400 - 450 g boneless, skinless, white fish fillets (approx. 4 fillets)
- 2 garlic cloves
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded
- 1 tsp fennel seeds
- 1 pinch ground cinnamon
- 2 pinches saffron
- ½ tsp salt
- 60 g olive oil
Chermoula sauce
- 2 garlic cloves
- 1 bunch coriander, leaves and stalks only
- ½ tsp ground cumin
- 1 tsp paprika
- 1 pinch dried chilli flakes
- 30 g lemon juice
- 30 g olive oil
Couscous salad
- 200 g couscous
- 20 g olive oil
- 700 g water
- 1 pinch ground cumin
- ½ tsp salt
- 5 sprigs coriander, leaves only
- 1 fresh red chilli, trimmed and cut into halves (opcjonalnie)
- 1 tsp grated lemon zest
- 1 carrot, cut into pieces
- 50 g pitted black olives
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 2659 kJ / 633.1 kcal
- Białko
- 29.7 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 33.4 g
- Błonnik
- 8.9 g
Alternatywne przepisy
Lamb shanks with risoni and feta
3u. 50min
Fragrant whole barbecued fish
2h 50min
Moroccan lamb with pilaf
5h 40min
Salmon kabsa
40min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30min
Seared tuna on chilli bean mash
35min
Salmon with yoghurt dressing
55min
Superfood salmon salad
1h 5min
Asian-style fish fillets
30min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 Min