Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
TM5 TM31 TM6

Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad

4.5 (41 ocen)

Składniki

Marinated fish fillets

  • 400 - 450 g boneless, skinless, white fish fillets (approx. 4 fillets)
  • 2 garlic cloves
  • 1 cm piece fresh ginger, peeled
  • 1 fresh red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded
  • 1 tsp fennel seeds
  • 1 pinch ground cinnamon
  • 2 pinches saffron
  • ½ tsp salt
  • 60 g olive oil

Chermoula sauce

  • 2 garlic cloves
  • 1 bunch coriander, leaves and stalks only
  • ½ tsp ground cumin
  • 1 tsp paprika
  • 1 pinch dried chilli flakes
  • 30 g lemon juice
  • 30 g olive oil

Couscous salad

  • 200 g couscous
  • 20 g olive oil
  • 700 g water
  • 1 pinch ground cumin
  • ½ tsp salt
  • 5 sprigs coriander, leaves only
  • 1 fresh red chilli, trimmed and cut into halves (opcjonalnie)
  • 1 tsp grated lemon zest
  • 1 carrot, cut into pieces
  • 50 g pitted black olives
  • 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)

Wartości odżywcze
na 1 portions
Kalorie
2659 kJ / 633.1 kcal
Białko
29.7 g
Węglowodany
49 g
Tłuszcz
33.4 g
Błonnik
8.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy