Urządzenia i Akcesoria
Turmeric fish
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
oil for greasing
-
firm white fish fillets (approx. 600 - 800 g total)4
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
eggs beaten1 - 2
-
blanched almonds50 g
-
garlic cloves2
-
ground turmeric1 tsp
-
fresh dill leaves only1 - 2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
301.3 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
401.5 kJ /
95.5 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Crunchy seeded broccoli
40 min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45 min
Layered lamb curry
1 godz.
Cauliflower "fried" rice
45 min
Spiced coriander prawns
25 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 min
Coconut turmeric fish curry
40 min
Miso fish with Asian greens
24 godz. 45 min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 min