Urządzenia i Akcesoria
Turmeric fish
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
oil for greasing
-
firm white fish fillets (approx. 600 - 800 g total)4
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
eggs beaten1 - 2
-
blanched almonds50 g
-
garlic cloves2
-
ground turmeric1 tsp
-
fresh dill leaves only1 - 2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
301.3 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
401.5 kJ /
95.5 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Pearl barley risotto with asparagus
1 godz. 5 min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 min
Steamed Chinese greens
30 min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40 min
Sardines in parcels with green bean salad
1 godz.
Spelt and chicken salad
1 godz. 15 min
Mexican chicken stew
40 min
Smoky chicken thighs
2 godz. 10 min
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 min