Turmeric fish

Turmeric fish

4.4 24 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • oil for greasing
  • firm white fish fillets (approx. 600 - 800 g total)
    4
  • salt
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper
    1 - 2 pinches
  • eggs beaten
    1 - 2
  • blanched almonds
    50 g
  • garlic cloves
    2
  • ground turmeric
    1 tsp
  • fresh dill leaves only
    1 - 2 sprigs

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 301.3 mg
Białko 11.5 g
Kalorie 401.5 kJ / 95.5 kcal
Tłuszcz 5.3 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 3.8 g
Węglowodany 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...