Urządzenia i Akcesoria
Turmeric fish
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
oil for greasing
-
firm white fish fillets (approx. 600 - 800 g total)4
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
eggs beaten1 - 2
-
blanched almonds50 g
-
garlic cloves2
-
ground turmeric1 tsp
-
fresh dill leaves only1 - 2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
301.3 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
401.5 kJ /
95.5 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Rainbow bowl
1 godz. 20 min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Turkey rissoles and kale slaw
30 min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Cod with citrus butter
40 min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Mango salmon bowl
40 min
Miso fish with Asian greens
24 godz. 45 min