Balti coconut fish curry

Balti coconut fish curry

4.4 95 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
8 portions

Składniki

Balti paste
  • fresh long red chillies trimmed and cut into halves
    2
  • fresh ginger peeled
    40 g
  • garlic cloves
    20 g
  • fresh coriander (approx. 5 bunches), leaves, stalks and roots, cut into thirds (see Tips)
    320 g
  • brown onion cut into halves
    160 g
  • olive oil (see Tips)
    60 g
  • ground turmeric
    ½ tsp
  • ground coriander
    20 g
  • ground cumin
    1 tsp
  • fresh tomatoes cut into quarters
    120 g
  • salt
    1 ½ tsp
  • raw sugar
    ½ tsp
  • garam masala (see Tips)
    2 tsp
  • water
    120 g
Balti coconut fish curry
  • firm white fish fillets cut into pieces (4 cm)
    1500 g
  • salt to season
    1 pinch
  • ground black pepper to season
    1 pinch
  • green beans trimmed
    250 g
  • coconut milk
    800 g

Wartości odżywcze na 1 portions

Kalorie 378.3 kcal / 1588.9 kJ
Białko 33.4 g
Tłuszcz 24.4 g
Węglowodany 5.8 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 14.2 g
Sód 454.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...