Urządzenia i Akcesoria
Prawn salad with avocado dressing
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Avocado dressing
-
fresh coriander stalks and leaves, cut into thirds6 sprigs
-
garlic clove1
-
avocado flesh only1
-
Greek-style natural yoghurt2 tbsp
-
avocado oil3 tsp
-
lemon juice60 g
-
salt¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Prawn salad
-
water500 g
-
frozen edamame beans150 - 200 g
-
raw prawns peeled and deveined500 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
lemon juice1 tbsp
-
Tabasco® sauce to taste (optional)½ tsp
-
baby cos lettuce cut into quarters lengthways2
-
Lebanese cucumbers peeled into ribbons2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1884 mg
Białko
33.5 g
Kalorie
1809.5 kJ /
431 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
11.8 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
13.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 godz.
Citrus seafood salad
1 godz.
Champagne poached chicken terrine
1 godz. 30 min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 min
Mussels in coconut milk
25 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 godz.
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Pork and lentils with onion and radish pickle
40 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Risotto with zucchini and prawns
1 godz. 15 min