Urządzenia i Akcesoria
Prawn salad with avocado dressing
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Avocado dressing
-
fresh coriander stalks and leaves, cut into thirds6 sprigs
-
garlic clove1
-
avocado flesh only1
-
Greek-style natural yoghurt2 tbsp
-
avocado oil3 tsp
-
lemon juice60 g
-
salt¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Prawn salad
-
water500 g
-
frozen edamame beans150 - 200 g
-
raw prawns peeled and deveined500 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
lemon juice1 tbsp
-
Tabasco® sauce to taste (optional)½ tsp
-
baby cos lettuce cut into quarters lengthways2
-
Lebanese cucumbers peeled into ribbons2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1884 mg
Białko
33.5 g
Kalorie
1809.5 kJ /
431 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
11.8 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
13.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mexican chicken soup
30 min
Turmeric fish
30 min
Asian-style fish fillets
30 min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Brak ocen
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 min
Spring frittata
1 godz. 15 min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30 min
Garlic prawns
25 min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min