Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 - 250 g dried egg noodles
- boiling water, for soaking
- 15 g sesame oil
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into halves
- 50 g tamari sauce
- 10 g fish sauce
- 60 g honey
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- oil (approx. 200 g), for frying
- 2 tbsp cornflour
- 2 tbsp plain flour
- 1 tsp salt
- ¼ tsp Sichuan pepper (see Tips)
- 4 boneless white fish fillets, cut into pieces (6 cm - see Tips)
- pea shoots, trimmed, to serve
- fresh coriander leaves, to serve
- fresh Thai basil leaves, to serve (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3893.8 kJ / 927.1 kcal
- Białko
- 35.8 g
- Węglowodany
- 67.6 g
- Tłuszcz
- 57.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.4 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 1541.9 mg
Alternatywne przepisy
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Prawn and chicken laksa
40 Min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 Min
Turmeric fish
30 Min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30 Min
Citrus seafood salad
1 Std.
Thai-style fish cakes
30 Min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Teriyaki salmon bowl
1hod. 15min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 Min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1h 30min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min