Fish with ginger lime sauce
TM6 TM5

Fish with ginger lime sauce

4.5 (70 ocen)

Składniki

  • 200 - 250 g dried egg noodles
  • boiling water, for soaking
  • 15 g sesame oil
  • 3 cm piece fresh ginger, peeled
  • 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into halves
  • 50 g tamari sauce
  • 10 g fish sauce
  • 60 g honey
  • 1 lime, cut into wedges, to serve
  • oil (approx. 200 g), for frying
  • 2 tbsp cornflour
  • 2 tbsp plain flour
  • 1 tsp salt
  • ¼ tsp Sichuan pepper (see Tips)
  • 4 boneless white fish fillets, cut into pieces (6 cm - see Tips)
  • pea shoots, trimmed, to serve
  • fresh coriander leaves, to serve
  • fresh Thai basil leaves, to serve (optional)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3893.8 kJ / 927.1 kcal
Białko
35.8 g
Węglowodany
67.6 g
Tłuszcz
57.1 g
Tłuszcz nasycony
9.4 g
Błonnik
4 g
Sód
1541.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy