Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 - 250 g dried egg noodles
- boiling water, for soaking
- 15 g sesame oil
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into halves
- 50 g tamari sauce
- 10 g fish sauce
- 60 g honey
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- oil (approx. 200 g), for frying
- 2 tbsp cornflour
- 2 tbsp plain flour
- 1 tsp salt
- ¼ tsp Sichuan pepper (see Tips)
- 4 boneless white fish fillets, cut into pieces (6 cm - see Tips)
- pea shoots, trimmed, to serve
- fresh coriander leaves, to serve
- fresh Thai basil leaves, to serve (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3893.8 kJ / 927.1 kcal
- Białko
- 35.8 g
- Węglowodany
- 67.6 g
- Tłuszcz
- 57.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.4 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 1541.9 mg
Alternatywne przepisy
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min.
Teriyaki salmon bowl
1 godz. 15 min
Salmon kabsa
40 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 10 Min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Turmeric fish
30min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Seared tuna on chilli bean mash
35min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Miso fish with Asian greens
24 Std. 45 Min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1h 30 min