Urządzenia i Akcesoria
Steamed white fish with tomato and Indian spices
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
olive oil2 tsp
-
garlic paste (see Tips)¾ tsp
-
ginger paste (see Tips)1 ½ tsp
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves1 - 2
-
fresh coriander roots, stalks and leaves (approx. 40 g) (see Tips)15 sprigs
-
red onion80 g
-
salt2 tsp
-
tandoori paste (see Tips)1 ¼ tbsp
-
lemon juice (approx. ½ lemon)1 ½ tbsp
-
fresh tomatoes cut into quarters300 g
-
coconut cream40 g
-
hoki fillets 3 cm thick (approx. 170 g each)4
-
basmati rice250 g
-
water1000 g
-
lemon cut into pieces, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1355 mg
Białko
39.3 g
Kalorie
2147.8 kJ /
511.3 kcal
Tłuszcz
12.9 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken tikka masala with saffron rice
4 godz. 40 min
Salmon kabsa
40 min
Moroccan harira soup with chicken
55 min
Mexican chicken stew
40 min
Chicken tikka masala
1 godz. 10 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Spicy eggs with tomato sauce
30 min
Middle Eastern chicken with pearl couscous
40 min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 10 min
Coconut fish curry
1 godz. 10 min