Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 100 g soy sauce
- 120 g rice wine
- 50 g rice malt syrup
- 4 fresh boneless salmon fillets (approx. 180 g each)
- 1000 g water
- 100 g wild rice (see Tip)
- 200 g brown rice
- 1 tsp salt
- 150 g frozen edamame beans
- 1 - 2 avocados, flesh only, cut into thin slices
- 1 - 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices on the diagonal
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 1 nori sheet, cut into very thin strips (optional)
- 2 tsp black sesame seeds, to serve (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3722.3 kJ / 886.3 kcal
- Białko
- 51.6 g
- Węglowodany
- 68.3 g
- Tłuszcz
- 43.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.7 g
- Błonnik
- 8.2 g
- Sód
- 2271.7 mg
Alternatywne przepisy
Tuna poke bowl
1h
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Miso salmon broth
40 min
Honey ginger tofu with greens
2hod. 25min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 Min
Soba noodle and tofu salad
35 min
Superfood salmon salad
1h 5min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 godz. 30 min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 godz. 30 min
Asian beef salad with peanut dressing
30 min