Urządzenia i Akcesoria
Teriyaki salmon bowl
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
soy sauce100 g
-
rice wine120 g
-
rice malt syrup50 g
-
fresh boneless salmon fillets (approx. 180 g each)4
-
water1000 g
-
wild rice (see Tip)100 g
-
brown rice200 g
-
salt1 tsp
-
frozen edamame beans150 g
-
avocados flesh only, cut into thin slices1 - 2
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices on the diagonal1 - 2
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
nori sheet cut into very thin strips (optional)1
-
black sesame seeds to serve (optional)2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2271.7 mg
Białko
51.6 g
Kalorie
3722.3 kJ /
886.3 kcal
Tłuszcz
43.8 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Węglowodany
68.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40min
Pork and lentils with onion and radish pickle
40min
Chilli lime prawns with soba noodles
25min
Pulled pork with apple and fennel salad
2u. 45min
Superfood salmon salad
1u. 5min
Miso fish with Asian greens
24u. 45min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40min
Asian beef salad with peanut dressing
30min
Miso salmon broth
40min
Fish with ginger lime sauce
35min