Urządzenia i Akcesoria
Teriyaki salmon bowl
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
soy sauce100 g
-
rice wine120 g
-
rice malt syrup50 g
-
fresh boneless salmon fillets (approx. 180 g each)4
-
water1000 g
-
wild rice (see Tip)100 g
-
brown rice200 g
-
salt1 tsp
-
frozen edamame beans150 g
-
avocados flesh only, cut into thin slices1 - 2
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices on the diagonal1 - 2
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
nori sheet cut into very thin strips (optional)1
-
black sesame seeds to serve (optional)2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2271.7 mg
Białko
51.6 g
Kalorie
3722.3 kJ /
886.3 kcal
Tłuszcz
43.8 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Węglowodany
68.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Fragrant Asian fish parcels (Skinnymixers)
40 min
Miso fish with Asian greens
24 godz. 45 min
Asian cucumber salad
10 min
Tuna poke bowl
1 godz.
Mango salmon bowl
40 min
Thai chicken wraps
40 min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 godz. 30 min
Pulled pork with apple and fennel salad
2 godz. 45 min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 min
Thai beef salad
1 godz. 15 min
Turmeric lime chicken skewers
1 godz. 30 min