Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g tri-colour quinoa
- 1250 g water
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 1 garlic clove
- ½ fresh long red chilli (deseeded if preferred)
- 60 g olive oil
- 600 g fresh skinless, boneless salmon fillet
- 1 red capsicum, deseeded and cut into eighths
- ½ red onion, cut into halves
- 1 Lebanese cucumber, cut into quarters
- 150 g feta cheese
- 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tbsp apple cider vinegar
- ½ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 300 g vine-ripened tomatoes, cut into pieces (2 cm)
- 1 avocado, flesh only, thinly sliced
- 2 tbsp fresh chives, thinly sliced
- 100 g kale, thinly sliced
- 1 tbsp pepitas
- 2 tbsp dried cranberries
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2343.2 kJ / 557.9 kcal
- Białko
- 31.7 g
- Węglowodany
- 17.5 g
- Tłuszcz
- 39.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.3 g
- Błonnik
- 5.8 g
- Sód
- 534.7 mg
Alternatywne przepisy
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Colourful quinoa salad
40min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Spelt and chicken salad
1h 15 min
Quinoa salad with mango salsa
1h
Mediterranean salmon and couscous parcels
25min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 min
Teriyaki salmon bowl
1h 15 min
Quinoa salad with chicken and avocado
1h 15 min