Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 20 g olive oil
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp dried marjoram
- 1 tsp sumac
- 40 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 150 - 180 g fennel bulb, trimmed and cut into thin slices (approx. 5 mm), retain 2 fronds for garnishing
- 1 tsp white sugar
- 2 - 3 tsp Vegetable stock paste, to taste (see Tips)
- ground black pepper, to season
- 4 firm white fish fillets, cut into pieces (4 cm - see Tips)
- salt, to season
- olive oil, for drizzling
- 200 g raw prawns, peeled and deveined (see Tips)
- 100 g feta cheese, cut into pieces (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1784.7 kJ / 424.9 kcal
- Białko
- 50.8 g
- Węglowodany
- 9.5 g
- Tłuszcz
- 19.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.1 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 1351.9 mg
Alternatywne przepisy
Salmon and fennel risotto
30min
Prawn saganaki with feta
35 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Prawn salad with avocado dressing
35 min
Salmon with yoghurt dressing
55min
Sicilian prawn salad
40 min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1h 30min