Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean seafood with tomato and fennel
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
brown onion cut into quarters150 g
-
olive oil20 g
-
ground turmeric½ tsp
-
dried marjoram1 tsp
-
sumac1 tsp
-
tomato paste40 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
fennel bulb trimmed and cut into thin slices (approx. 5 mm), retain 2 fronds for garnishing150 - 180 g
-
white sugar1 tsp
-
Vegetable stock paste to taste (see Tips)2 - 3 tsp
-
ground black pepper to season
-
firm white fish fillets cut into pieces (4 cm - see Tips)4
-
salt to season
-
olive oil for drizzling
-
raw prawns peeled and deveined (see Tips)200 g
-
feta cheese cut into pieces (1 cm)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1351.9 mg
Białko
50.8 g
Kalorie
1784.7 kJ /
424.9 kcal
Tłuszcz
19.4 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Węglowodany
9.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn saganaki with feta
35 min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 godz.
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 min
Harissa lamb with green couscous
40 min
Bengali fish cakes
1 godz. 20 min
Mixed tomato and labne salad
24 godz. 20 min
Turmeric fish
30 min
Mango salmon bowl
40 min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 min
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40 min