Mediterranean seafood with tomato and fennel

Mediterranean seafood with tomato and fennel

4.6 51 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • garlic cloves
    2
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    2 sprigs
  • brown onion cut into quarters
    150 g
  • olive oil
    20 g
  • ground turmeric
    ½ tsp
  • dried marjoram
    1 tsp
  • sumac
    1 tsp
  • tomato paste
    40 g
  • canned chopped tomatoes
    400 g
  • fennel bulb trimmed and cut into thin slices (approx. 5 mm), retain 2 fronds for garnishing
    150 - 180 g
  • white sugar
    1 tsp
  • Vegetable stock paste to taste (see Tips)
    2 - 3 tsp
  • ground black pepper to season
  • firm white fish fillets cut into pieces (4 cm - see Tips)
    4
  • salt to season
  • olive oil for drizzling
  • raw prawns peeled and deveined (see Tips)
    200 g
  • feta cheese cut into pieces (1 cm)
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 424.9 kcal / 1784.7 kJ
Białko 50.8 g
Tłuszcz 19.4 g
Węglowodany 9.5 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 6.1 g
Sód 1351.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...