Pasta integral con salsa de pimientos y almendras

Pasta integral con salsa de pimientos y almendras

3.5 103 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 raciones

Składniki

  • 50 g de cebolla
  • 60 g de aceite de oliva
  • 250 g de pimiento rojo en trozos (2 cm)
  • 70 g de almendras crudas sin piel
  • 30 g de anacardos crudos
  • 3 cucharaditas de sal
  • 1250 g de agua
  • 320 g pasta seca integral corta (farfalle, plumas rayadas, macarrones...)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 15.6 g
Kalorie 2426.2 kJ / 580.5 kcal
Tłuszcz 29.2 g
Błonnik 7.4 g
Węglowodany 63.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...