Pasta integral con salsa de pimientos y almendras
TM6 TM5

Pasta integral con salsa de pimientos y almendras

3.6 (95 ocen)

Składniki

  • 50 g de cebolla
  • 60 g de aceite de oliva
  • 250 g de pimiento rojo en trozos (2 cm)
  • 70 g de almendras crudas sin piel
  • 30 g de anacardos crudos
  • 3 cucharaditas de sal
  • 1250 g de agua
  • 320 g de pasta seca integral corta (farfalle, plumas rayadas, macarrones...)

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
2426.2 kJ / 580.5 kcal
Białko
15.6 g
Węglowodany
63.8 g
Tłuszcz
29.2 g
Błonnik
7.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy