Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de agua
- 150 g de guisantes (frescos o congelados)
- 50 g de cebolleta en trozos
- 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 1 huevo
- 60 g de harina
- 30 g de queso feta
- 30 g de leche
- 1 pellizco de bicarbonato
- 1 chorrito de aceite de oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 284 kJ / 68 kcal
- Białko
- 3.43 g
- Węglowodany
- 7.82 g
- Tłuszcz
- 2.55 g
- Błonnik
- 1.26 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasteles de patata y salmón fresco
40min
Crema de avena con pera
10 min
Albóndigas de pavo con salsa de tomate
30min
Lentejas con arroz y manzana
2h 35 min
Caramelos de verdura y queso
1h
Puré de tomate y batata con pasta
40min
Puré de berenjena y tomate
20 min
Puré de arroz y calabacín con pavo
20 min
Papilla con cereales, fruta y leche
15min
Pasta con hinojo y merluza
25 min
Crema de judías blancas y calabaza
30min
Crema de lentejas rojas
35 Min