Fusilli con alcachofas y guisantes

Fusilli con alcachofas y guisantes

4.1 55 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 raciones

Składniki

  • 30 g de queso parmesano en trozos (3 cm)
  • 5 - 6 ramitas perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
  • 50 g de chalota
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 450 g de alcachofas congeladas en cuartos
  • 150 g de agua
  • ½ pastilla de caldo de verduras
  • 2 cucharaditas de sal (y algo más para cocer la pasta)
  • 1 pellizco de pimienta negra molida
  • 350 g de pasta corta seca tipo fusilli
  • 50 g de guisantes congelados

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 15.3 g
Kalorie 1904 kJ / 455 kcal
Tłuszcz 16.1 g
Błonnik 8.2 g
Węglowodany 66.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...