Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 chalota cortada en dos
- 60 g de tomates secos
- 2 filetes de anchoa en aceite
- 40 g de aceite de oliva
- 700 g de agua
- 240 g de lentejas cocidas (en conserva)
- 1 cucharadita de sal
- 320 g de pasta seca integral (macarrones)
- Wartości odżywcze
- na 4 raciones
- Kalorie
- 7824 kJ / 1872 kcal
- Białko
- 60.5 g
- Węglowodany
- 271.5 g
- Tłuszcz
- 60.5 g
- Błonnik
- 32.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Macarrones integrales con alcaparras y aceitunas
30min
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30min
Ensalada de arroz integral
45min
Garbanzos con arroz
35min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30min
Lentejas con arroz
40min
Pasta integral con champiñones, guisantes y pimientos del piquillo
40min
Arroz integral, lentejas y verduras al vapor
2 Std. 50 Min
Ensalada de garbanzos con tofu
25min
Espaguetis con albóndigas de avena y zanahoria
45min
Ensalada de pasta integral con lentejas y frutos rojos
30min
Pasta con judías blancas
40min