Corvina con ratatouille

Corvina con ratatouille

4.6 38 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 raciones

Składniki

Corvina
  • 3 rodajas de limón
  • 1 ramita perejil fresco
  • 1 corvina (de 1 kg aprox.) limpia, sin cabeza ni cola, salpimentada
Ratatouille
  • 300 g de berenjenas en rodajas de 2 cm
  • 2 cucharaditas de sal
  • 60 g de aceite de oliva
  • 1 cebolla (100-120 g) en octavos
  • 100 - 120 g de pimiento rojo en trozos de 2x2 cm
  • 100 - 120 g de pimiento verde en trozos de 2x2 cm
  • 300 g de tomates pera en cuartos
  • 300 g de calabacín con piel y en dados
  • 1 cucharadita de azúcar
  • ½ cucharadita de orégano seco
  • 1 pellizco de tomillo seco
  • 1 pellizco de romero seco desmenuzado
  • 1 chorrito de vinagre

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 6.1 g
Kalorie 911 kJ / 218 kcal
Tłuszcz 15.9 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 12.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...