Ensalada de lentejas con bacalao

Ensalada de lentejas con bacalao

4.4 60 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 raciones

Składniki

  • 70 g de cebolleta cortada en trozos
  • 4 ramitas perejil fresco (solo las hojas)
  • 60 g de aceite de oliva virgen extra
  • 300 g de lomos de bacalao desalado en trozos
  • 400 g de lentejas cocidas (en conserva)
  • 1 tomate en dados
  • 140 g de queso mozzarella en dados
  • 100 g de hojas de espinaca frescas
  • 10 g de vinagre
  • 1 pellizco de sal
  • 1 cucharadita de orégano seco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 17.6 g
Kalorie 1087 kJ / 260 kcal
Tłuszcz 16.6 g
Błonnik 4.3 g
Węglowodany 9.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...