Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de zanahoria en trozos (3-4 cm)
- 100 g de cebolla roja en 2 trozos
- 15 g de zumo de limón
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 12 aceitunas negras sin hueso (en rodajas)
- 700 g de agua
- 150 g de cebada perlada lavada
- 150 g de brócoli en ramilletes pequeños
- 150 g de judías verdes frescas en trozos (3 cm)
- 180 g de queso feta en dados
-
1
cucharada de perejil fresco picado
lub 1 cucharada de cebollino fresco picado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1677.5 kJ / 401.2 kcal
- Białko
- 13.5 g
- Węglowodany
- 36.2 g
- Tłuszcz
- 22.6 g
- Błonnik
- 10.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tabulé de lentejas
10 Min
Ensalada de quinoa roja
45min
Quinoa con verduras y salsa tahini
45min
Hinojo con tomates y aceitunas
45min
Ensalada de salmón, kale y quinoa
1h
Curry indio de verduras
40min
Ensalada con trigo tierno
30min
Ensalada de espelta perlada a la griega
1h
Ensalada tabulé de quinoa
25min
Espaguetis de verduras con pesto de menta
45min
Hummus de lentejas
5 Min
Ensalada de quinoa con calabacín y zanahoria
1h 30min