Hinojo con tomates y aceitunas

Hinojo con tomates y aceitunas

4.6 60 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
4 raciones

Składniki

  • de agua
    750 g
  • de sal
    3 cucharaditas
  • de bulbo de hinojo cortado en octavos
    600 g
  • tomates cherry cortados en mitades
    24
  • de aceitunas negras sin hueso
    150 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    50 g
  • de vino blanco
    100 g
  • dientes de ajo
    2
  • de tomillo fresco (solo las hojas)
    6 ramitas
  • de pimienta molida
    1 pellizco

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 273 kcal / 1143 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 18 g
Błonnik 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...