Urządzenia i Akcesoria
Peruvian Ceviche
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
water500 g
-
sweet potatoes unpeeled (approx. 150 g each)2
-
lime juice, freshly squeezed150 g
-
garlic cloves2
-
coriander leaf plus extra to garnish2 Tbsp
-
red onion 40 g thinly sliced80 g
-
½ red chilli, seededhabanero chilli seeded½
-
clam juice (opcjonalnie)50 g
-
ice cubes4
-
fresh sea bass fillets skinless, cubed (1 cm)300 g
-
fresh salmon fillets, skinless cubed (1 cm)300 g
-
fine sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
947 kJ /
226 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1 godz. 30 min
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2 godz.
Tabbouleh-stuffed Peppers
50 min
Pisco Sour
10 min
Salmon Tartare
25 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1 godz. 5 min
Calamares a la Americana
50 min
Salmon tartare
10 min
Quinoa and Lettuce Salad
30 min
Tuna Tartare
40 min
Seafood Risotto with Chorizo
1 godz. 5 min