Spinach and Cheese Soufflés
TM6 TM5 TM31

Spinach and Cheese Soufflés

4.7 ( 10 ocen )

Składniki

  • salted butter for greasing
  • 4 egg whites from large eggs
  • 30 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
  • 200 g fresh spinach leaves
  • 40 g soft goat's cheese
  • 200 g curd cheese (quark)
  • 15 g cornflour
  • 2 pinches fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 6 fresh basil leaves
  • 4 egg yolks from large eggs

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
233 kcal / 971 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
6 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 100 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy