Urządzenia i Akcesoria
Spinach and Cheese Soufflés
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
salted butter for greasing
-
egg whites from large eggs4
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
fresh spinach leaves200 g
-
soft goat's cheese40 g
-
curd cheese (quark)200 g
-
cornflour15 g
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh basil leaves6
-
egg yolks from large eggs4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
971 kJ /
233 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 min
Aubergine and Almond Dip
20 min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 godz.
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1 godz. 10 min
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2 godz. 35 min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min
Lentil and Pancetta Stew
1 godz.
Spinach and Parmesan Soup
45 min