Urządzenia i Akcesoria
Spinach and Cheese Soufflés
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
salted butter for greasing
-
egg whites from large eggs4
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
fresh spinach leaves200 g
-
soft goat's cheese40 g
-
curd cheese (quark)200 g
-
cornflour15 g
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh basil leaves6
-
egg yolks from large eggs4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
971 kJ /
233 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Chestnut Torte -Torta di cioccolato e castagne
3 godz. 50 min
Normandy Apple Flan
1 godz. 25 min
Pea Gazpacho
4 godz. 15 min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 godz. 10 min
Carrot and Peanut Bake
55 min
Mushroom Walnut Pâté
5 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Beurre Blanc
20 min
Pear Frangipane
1 godz. 30 min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 godz. 15 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min