Urządzenia i Akcesoria
Pistachio Pesto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
12 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
pecorino cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
garlic clove1
-
lemons thin peelings of skin of both, juice of 12
-
pistachio nuts, unsalted, peeled30 g
-
fresh basil leaves60 g
-
extra virgin olive oil120 g
-
salt or to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
647 kJ /
157 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 godz. 10 min
Turkey Tonnato with Warm Potato Salad
Brak ocen
Halloween Dipped Apples
50 min
Melon Granita
4 godz.
Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
1 godz.
Orange curry dressing
10 min
Chia and Quinoa Tortillas with a Trio of Dips
1 godz. 45 min
Pancetta and asparagus galettes
1 godz. 5 min
Spring Rolls
40 min
Onion soup
1 godz. 10 min
Artichoke And Tofu Dip
5 min
Artichoke & Butter Bean Dip
10 min