Urządzenia i Akcesoria
Pistachio Pesto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
12 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
pecorino cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
garlic clove1
-
lemons thin peelings of skin of both, juice of 12
-
pistachio nuts, unsalted, peeled30 g
-
fresh basil leaves60 g
-
extra virgin olive oil120 g
-
salt or to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
647 kJ /
157 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
American Style Blue Cheese Dressing
5 min
Cauliflower, Pickled Apple, Beetroot and Ragstone
3 godz. 45 min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1 godz. 15 min
Quince Tart
50 min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 godz.
Veal in tuna sauce
13 godz.
Salmorejo
10 min
Stuffed Picnic Loaf
4 godz. 50 min
Salmorejo
2 godz. 10 min
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2 godz. 35 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min