Pistachio Pesto
TM6 TM5 TM31

Pistachio Pesto

4.4 (5 ocen)

Składniki

  • 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 30 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 1 garlic clove
  • 2 lemons, thin peelings of skin of both, juice of 1
  • 30 g pistachio nuts, unsalted, peeled
  • 60 g fresh basil leaves
  • 120 g extra virgin olive oil
  • ½ tsp salt, or to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
647 kJ / 157 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
1 g
Tłuszcz
16 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy