Urządzenia i Akcesoria
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Arepas Dough
-
precooked maize flour (e.g. Harina Pan)280 g
-
water410 g
-
fine sea salt to taste1 ½ - 2 tsp
Venezuelan Shredded Chicken and Arepas
-
fresh coriander plus extra leaves for garnish5 sprigs
-
onion40 g
-
red pepper (approx. 150 g), cut in pieces1
-
garlic cloves4
-
pickled capers2 tsp
-
plum tomato cut in pieces1
-
fine sea salt to taste1 ½ - 2 tsp
-
ground black pepper to taste½ - 1 tsp
-
olive oil30 g
-
chicken breast fillets, skinless cut in bite-size pieces560 g
-
sherry80 g
-
olive oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39 g
Kalorie
2325 kJ /
556 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
7.7 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pico De Gallo
15 min
Sweet Potato Mash with Sage and Hazelnuts
30 min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1 godz. 20 min
Fish Tacos
45 min
Shredded chicken in tomato sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)
30 min
Chicken Enfrijoladas
50 min
Beef Fajitas
1 godz.
Chicken and Avocado Arepas
1 godz.
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Pollo Pibil
1 godz. 30 min
Tinga de Pollo
40 min