Urządzenia i Akcesoria
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Arepas Dough
-
precooked maize flour (e.g. Harina Pan)280 g
-
water410 g
-
fine sea salt to taste1 ½ - 2 tsp
Venezuelan Shredded Chicken and Arepas
-
fresh coriander plus extra leaves for garnish5 sprigs
-
onion40 g
-
red pepper (approx. 150 g), cut in pieces1
-
garlic cloves4
-
pickled capers2 tsp
-
plum tomato cut in pieces1
-
fine sea salt to taste1 ½ - 2 tsp
-
ground black pepper to taste½ - 1 tsp
-
olive oil30 g
-
chicken breast fillets, skinless cut in bite-size pieces560 g
-
sherry80 g
-
olive oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39 g
Kalorie
2325 kJ /
556 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
7.7 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuna Niçoise Toasts
3 godz.
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 min
Cream cheese spread with radishes
5 min
Enchilada Lettuce Wraps
35 min
Chicken Tacos al Pastor
45 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Lentil and Pancetta Stew
1 godz.
Spinach and Parmesan Soup
45 min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 min