Urządzenia i Akcesoria
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Arepas Dough
-
precooked maize flour (e.g. Harina Pan)280 g
-
water410 g
-
fine sea salt to taste1 ½ - 2 tsp
Venezuelan Shredded Chicken and Arepas
-
fresh coriander plus extra leaves for garnish5 sprigs
-
onion40 g
-
red pepper (approx. 150 g), cut in pieces1
-
garlic cloves4
-
pickled capers2 tsp
-
plum tomato cut in pieces1
-
fine sea salt to taste1 ½ - 2 tsp
-
ground black pepper to taste½ - 1 tsp
-
olive oil30 g
-
chicken breast fillets, skinless cut in bite-size pieces560 g
-
sherry80 g
-
olive oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39 g
Kalorie
2325 kJ /
556 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
7.7 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)
30 min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Chicken Chia Burgers
1 godz. 10 min
Mini Burgers
2 godz. 40 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 min
Tomato Crusted Salmon with Rice
30 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40 min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50 min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 godz.