Urządzenia i Akcesoria
Spanish Tortilla - Tortilla Española
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
olive oil plus extra for frying100 g
-
water100 g
-
onions sliced (2 mm)200 g
-
waxy potatoes (e.g. Maris Piper), peeled and sliced (5 mm)500 g
-
fine sea salt1 tsp
-
large eggs6
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1303 kJ /
311 kcal
Tłuszcz
23.1 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM5)
Nenhuma avaliação
Gluten-free Burgers with Guacamole and Onion Rings
2h 45min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1h 15min
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9h
Rice and Parsley Stuffed Peppers
55min
Gazpacho
1h 15min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
40min
Spanish Tortilla
1h
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h
Spinach and Parmesan Soup
45min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2h 15min