Urządzenia i Akcesoria
Spanish Tortilla - Tortilla Española
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
olive oil plus extra for frying100 g
-
water100 g
-
onions sliced (2 mm)200 g
-
waxy potatoes (e.g. Maris Piper), peeled and sliced (5 mm)500 g
-
fine sea salt1 tsp
-
large eggs6
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1303 kJ /
311 kcal
Tłuszcz
23.1 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Stroganoff
30 min
Bruschetta
3 godz.
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Couscous with Apricots, Hazelnuts, Feta and Mixed Vegetables; Stracciatella Cream
1 godz. 15 min
Lentil and Chorizo Stew
4 godz.
Shakshuka
50 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 godz. 45 min
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
40 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Lentil and Pancetta Stew
1 godz.