Urządzenia i Akcesoria
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
cherry tomatoes100 g
-
fresh mixed herbs (e.g. thyme, basil, rosemary)20 g
-
olive oil140 g
-
balsamic vinegar1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
garlic cloves 3 unpeeled4
-
fine sea salt plus ¼ tsp for cooking quinoa2 - 3 pinches
-
quinoa200 g
-
water750 g
-
red onions cut in pieces (2-3 cm)50 g
-
red pepper cut in pieces (2-3 cm)75 g
-
yellow pepper cut in pieces (2-3 cm)75 g
-
courgette cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
aubergine cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
tomato cut in pieces (2-3 cm)50 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 pinches
-
avocado finely sliced, for garnishing½
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
259 mg
Białko
9.6 g
Kalorie
1529 kJ /
365.4 kcal
Tłuszcz
17.4 g
Błonnik
9.4 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
45.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15 min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15 min
Beetroot Carpaccio (TM5)
20 min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1 godz.
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1 godz. 15 min
Couscous with Apricots, Hazelnuts, Feta and Mixed Vegetables; Stracciatella Cream
1 godz. 15 min
Dairy-free Mocha Ice Cream
8 godz. 5 min
Vegan Mushroom Bowls
1 godz. 20 min
Artichoke And Tofu Dip
5 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min
Beetroot Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Hunters Stew (Bigos)
1 godz. 30 min