Urządzenia i Akcesoria
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
cherry tomatoes100 g
-
fresh mixed herbs (e.g. thyme, basil, rosemary)20 g
-
olive oil140 g
-
balsamic vinegar1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
garlic cloves 3 unpeeled4
-
fine sea salt plus ¼ tsp for cooking quinoa2 - 3 pinches
-
quinoa200 g
-
water750 g
-
red onions cut in pieces (2-3 cm)50 g
-
red pepper cut in pieces (2-3 cm)75 g
-
yellow pepper cut in pieces (2-3 cm)75 g
-
courgette cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
aubergine cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
tomato cut in pieces (2-3 cm)50 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 pinches
-
avocado finely sliced, for garnishing½
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
259 mg
Białko
9.6 g
Kalorie
1529 kJ /
365.4 kcal
Tłuszcz
17.4 g
Błonnik
9.4 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
45.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Maple-glazed Carrots
45 min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 min
Beetroot Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Pumpkin Chai Latte
20 min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream
45 min
Hash Browns with Scrambled Tofu
25 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 min
Buckwheat and Asparagus Risotto
2 godz.
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1 godz. 15 min
Russian Beetroot Salad
1 godz. 10 min
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30 min
Mexican Quinoa Salad
30 min