Urządzenia i Akcesoria
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
cherry tomatoes100 g
-
fresh mixed herbs (e.g. thyme, basil, rosemary)20 g
-
olive oil140 g
-
balsamic vinegar1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
garlic cloves 3 unpeeled4
-
fine sea salt plus ¼ tsp for cooking quinoa2 - 3 pinches
-
quinoa200 g
-
water750 g
-
red onions cut in pieces (2-3 cm)50 g
-
red pepper cut in pieces (2-3 cm)75 g
-
yellow pepper cut in pieces (2-3 cm)75 g
-
courgette cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
aubergine cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
tomato cut in pieces (2-3 cm)50 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 pinches
-
avocado finely sliced, for garnishing½
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
259 mg
Białko
9.6 g
Kalorie
1529 kJ /
365.4 kcal
Tłuszcz
17.4 g
Błonnik
9.4 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
45.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Falafel Waffle
40 min
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20 min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
40 min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20 min
Baba Ganoush
1 godz.
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40 min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2 godz. 35 min
Green Goddess Quinoa Salad
40 min
Mexican Quinoa Salad
30 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min